Our Blog

Mercedes, F1 zaferini 585 beygirlik SL 63 ile kutluyor

   Mercedes AMG Petronas takımının elde ettiği F1 şampiyonluğu, Mercedes SL 63 Roadster modelinin doğmasını sağladı.
   Mercedes, Formula 1 2014 turnuvasına ağırlığını koydu ve markalar sıralamasında 701 puan elde ederek açık ara takım şampiyonluğuna erişti. Formula 1′in zirvesine yerleşen Mercedes sürücüsü Lewis Hamilton ve onun hemen ardından takip eden Nico Rosberg’in damaklarda tad bırakan başarısı, Mercedes yetkililerini canavar gibi bir spor otomobil tasarlamaya itti.
   Mercedes SL serisinin en yeni üyesi SL 63 AMG Roadster, keskin hatlara sahip siyah ve beyaz renkli iki modeliyle otomobil meraklılarını coşturacak. Yumuşak tavanlı otomobil, 5,5 litrelik V8 motoruyla 530 beygir maksimum güç ve 800 Nm tork üretiyor. Son hızı saatte 300 kilometre seviyesinde sınırlandırılan SL 63 AMG Roadster modelinden dünya çapında 38 adet satılacak.
AMG sürücü paketi, AMG spor süspansiyon, AIRSCARF ve AMG spor koltuk teknolojisi ile donatılan otomobillerin her birinin kendine has detaylar ile fark yaratacağı söyleniyor. Yani, adedi 320.100 Euro’dan satılacağı söylenen SL 63 AMG Roadster’ların dünyada bir eşi daha bulunmayacak.
Koleksiyoncuların gözdelerinden biri haline geleceğini düşündüğümüz Mercedes SL 63 AMG Roadster, 2015 Almanya Grand Prix açılış töreninden itibaren galerilerdeki yerini alacak.

Bizi Takip Edin : facebook - youtube - twitter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

erdinakgzZz Designed by Templateism | MyBloggerLab Copyright © 2014

Copyright Erdinç AÇIKGÖZ. Tema resimleri richcano tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.