Our Blog

OPPO R5 ile çivi çaktılar, elma ve karpuz kestiler

   Dünyanın ilk QHD ekran çözünürlüklü akıllı telefonu Find 7′nin üreticisi OPPO, dünyanın en ince akıllı telefonunu satacağı iddiasıyla OPPO R5′i geliştirmişti. Yalnızca 4,85 mm kalınlığıyla, OPPO’nun hedefini kısa süreliğine de olsa tutturmayı başaran cihaz, 4,75 mm’lik Vivo X5 Max modelinin duyurulması ile rekortmen niteliğinden uzaklaşmıştı.
   İncelik sınırlarını zorlamak adına 3,5 mm birleşik ses girişinden mahrum bırakılan OPPO R5, 64-bit Qualcomm Snapdragon 615 çipset, 5,5 inç Full HD AMOLED ekran, 2 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza gibi teknik özelliklerle donatılmıştı. OPPO, orta sınıfa has özellikleri ve hayranlık yaratan inceliği ile sosyal medyanın yoğun ilgisine mazhar olan akıllı telefonun ne denli dayanıklı olduğu ise tam bir muammaydı.
   Kibarlıktan kırılacakmış gibi görülen cihazın dayanımı, çerçevesinde kullanılan alüminyum alaşım sayesinde oldukça yüksek. R5′in marifetlerini sergilemek isteyen OPPO da, yeni nesil akıllı telefonunun hiç de çıtkırıldım bir ürün olmadığını ispatlayan bir video ile karşımızda.
   Bir otomobilin ağırlığına bile dayanabildiği iddia edilen bu cihaza sahip olmak isteyen okurlarımız, bir adet Çin vizesine ve 500 $ nakte ihtiyaç duyacaklar. 4,85 mm kalınlığındaki OPPO R5 ile elma ve karpuz kesilebildiğini, çivi çakılabildiğini gösteren video karşınızda, iyi seyirler. tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

erdinakgzZz Designed by Templateism | MyBloggerLab Copyright © 2014

Copyright Erdinç AÇIKGÖZ. Tema resimleri richcano tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.